Támogatások

Kedves felhasználók!
Amint az tudjátok, manapság semmi sincs ingyen, így az oldal fenntartása sem. Ahhoz, hogy az oldal problémák nélkül tudjon működni, és a közösség kialakuljon, szükség van a megfelelő anyagi háttérre. Aki aktív tagja Teriannak, az láthatja, hogy sokszor kell előrántanom kisebb nagyobb összegeket, hogy fejleszteni tudjam az oldalt vagy kijavítsuk a váratlan hibákat hisz azok mindig mindenhol előfordulhatnak. Ha csak egy jelképes összeggel is, de tudsz támogatni minket, nem csak mi, de a többi játékos is hálás lesz érte. Természetesen a támogatás senkinek sem kötelező!

AZ OLDAL KÖLTSÉGEI
Az oldal éves költségei melyben benne van a domain név és a tárhely megvásárlása melyhez egyéb bővítmények elengedhetetlenek. Sajnos a chat se lesz ingyenes 2019.08.20-tól, így arra is külön költeni kell majd. Az oldal éves költsége így: 45.000 Ft

HOGYAN TUDTOK TÁMOGATNI MINKET?
Az oldalon több féleképpen lehet támogatni.

BANKSZÁMLÁS ÁTUTALÁSSAL
Számlaszám: 5080010415273635
Számlatulajdonos neve: Miklós Vivien
Számlát kibocsátó bank: DÉL TAKARÉK

Amennyiben banki átutalást választod, mindenképpen írd megjegyzésbe az oldalon használt felhasználóneved.

UTALÁS POSTAI ÚTON
Amennyiben postai úton szeretnél támogatni, kérd el a címemet privát üzenetben, vagy e-mailen.

FONTOS!!!
Minden esetben jelezd, hogy támogattál, és hogy mennyi összeggel, hogy az igazolható legyen. Az összeg szigorúan az oldal fejlesztésére és fenntartására használjuk! Fényképes igazolást is tudunk mutatni róla.