Profil

Change your cover photo
Hreidarr
Change your cover photo
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Nincs kimondott ideálja. Fiatalkori csalódása miatt inkább igyekszik nem szerelembe esni gyorsan. Ami viszont nem olyan könnyű, ha valakinek belsője megragadja, hamar elveszíti a csatát.

Szörnyvadász

Világunk megkérdőjelezhető századának vége felé született egy vadászcsaládba. Bár a szülei erősen titkolták, hogy szörnyekre vadásznak, az idő múlásával a lassan felcseperedő Hreidarr felismerte a családja által rejtegetett igazságot. Főképp az által, hogy az apa egyre többször ment el hosszú útra, időnként még az édesanyját is magával vitte. Ahogy idősödött, egyre kevésbé törődtek vele szülei, de mielőtt elérte volna a kamaszkort, beavatták. Illetve szerették volna beavatni, ám egy éjszaka éji démonok rontottak az erdőhöz közeli házra. A mészárlástól csak a család közelben járó ismerősei mentették meg, de sajnos így is, az apát és az anyát a horda gyorsan eliszkoló tagjai elragadták. Hreidarr így a szülők közeli rokonai vették gondviselésükbe és elszántan próbálták kiverni fejéből a vadászatot, no meg a szüleinek felkutatását. Sokan úgy voltak vele, hogy akiket elhurcolnak, azok nem térnek vissza élve. Egy nap azonban megelégelte a hétköznapi, szürke életet és a szüleinek hagyatéka segítségével, ami egy napló volt mindössze, egy nagyon távoli, eldugott helyre lelt, melyről kiderült, hogy szüleinek "vadásziskolája" az.
A vadásziskolába való megérkezését hosszú, próbákkal teli út előzte meg, szörnyekkel, rabszolga kereskedőkkel, banditákkal vívott élet-halál harcot. Dacolt az időjárás kegyetlen viszontagságaival, miközben a túlélés szabályait követve folytatta útját. Nem tudjuk, milyen hosszú utat tett meg, de a megpróbáltatásoknak nem szakadt vége, mikor az erődítményszerű iskolába megérkezett. Fogadtatása elsőre nem volt kellemes, elvégre csak egy gyermek volt, aki az életét kockáztatva, mindenféle ajánlás nélkül egy eddig felfedezetlen erődig képes volt egymaga, a saját lábain eljönni. Eleinte azt sem nagyon hitték el, hogy vadászcsaládból származik, ezért bizonyítania kellett különféle felvételi próbákon. Az élet kegyetlen, mondogatta magában, de tovább haladok utamon. Ezzel a mentalitással, lassan-lassan kivívta tanítói rokonszervét, barátságát és hamar a szárnyuk alá vették a kis árvát és kiképezték a kardforgatás különféle stílusaira, az alkímiára, növényismeretre, miközben természetes közegben nevelt növényekkel erősítették fel szervezetét.
Első igazi acélkardját 19 évesen kapta, majd rá egy évvel ezüstkardját is magához vehette, amely immár azt jelentette, teljes értékű ember és vadász, így mostantól bármilyen megbízást elfogadhat. Azonban figyelmeztették, hogy ne uralkodjon el rajta túlságosan a hét főbűn, hiszen az nem fog jó fényt vetni az életére. Különösen akkor nem, ha emberi vér tapad a kezéhez, amit különös kegyetlenségből, nyereségvágyból is elkövethet. Ha az bekövetkezik, akkor a vadászok hajtóvadászatot rendelnek el, majd ha sikerül elfogniuk, rásütik a maguk bélyegét, szó szerint, izzó vassal, egy jól látható helyre. Hreidarr megfogadta a tanácsot, bár eddig még csak azért tapadt kezéhez vér, mert a kisebb rosszat választotta. Azonban mindenki tudja, hogy nem létezik kisebb és nagyobb rossz. A rossz az mértéktől függően rossz.
Ahogy teltek az évek, a gyönyörű barna haja ezüstszínűvé változott az időnként spontán elfogyasztott elixírek mellékhatásaként.
Vadászunk sok, embert próbáló és nem kevés sérülést okozó veszélyes szörnyvadászat után még mindig itt van és mindent megtesz, hogy az emberiség biztonságban érezhesse magát.

Mikael, Nyxon

Back To Top