Amiért mindenképp tiltás jár!

1. Az oldalon szereplő írások, karakterek, egytől egyig a szerzők tulajdonai, szellemi termékei. Azok eltulajdonítása ugyanúgy lopás mint ha lopsz a boltból, az ilyen dolgok büntetendő. Ezért ha megtetszett valami és fel szeretnéd használni bárhol máshol, ELŐSZÖR kérdezd meg a szerzőt/ket. Ha ezt nem teszed meg és innen vagy más oldalról hozol olyan karakter ami nem a te tulajdonod (lopottnak minősül) azonnali tiltás jár érte, illetve feljelentést is tehet a karakter tulajdonosa amennyiben tudomást szerez róla. Erre nem vonatkoznak az animékben, mangákban és játékokban szereplő karakterek hacsak nem tett hozzá a felhasználó fél valami sajátot, egyedit.

 

2. Ha bant kapsz az azt jelenti elkövettél valamit, amit tilt a szabályzat. Ha megkerülöd az adminok döntését és más ip-ről jársz fel onnantól kezdve az adminok nem kötelesek figyelmeztetni vagy felszólítani. Ha kell minden ip-t letiltunk amivel az érintett fellépett akkor is ha az egy másik játékosé aki szintén az oldalon játszik. Kifogást nem fogadunk el mivel az ilyet ki fogjuk írni több helyre is, így azt sem lehet mondani majd, hogy nem tudott róla vagy nem látta. Többször fel lesz rá hívva mindenki figyelme. Ha valaki szabályt szeg nyilvánosságra hozzuk a karakterei nevét, de az igazi nevét nem.

 

Amennyiben a fent említett szabályok bármelyikét megszeged, az büntetést von maga után! Ez csakis az adminokra és az érintett személyre tartozik. Másra nem, vagyis ami itt történik az itt is marad! Elsőre csak figyelmeztetés, másodszorra 24 óra ban, végül ip tiltás. Emellett ha segítségre van szükséged kérdez bátran az adminiktól vagy játékostársaidtól. Amennyiben regisztrálsz, de nem játszol illetve nem dolgoztad ki a karaktered (Kötelező mezők kitöltetlenül maradtak.) 2 hét után automatikusan törlésre került a felhasználói fiókod. Ha kidolgoztad a karaktered, de nem játszol vele, illetve nem is léptél be, 4 hónap után szintén töröljük az adott felhasználót.

Azok akik bannolva vannak az oldalról többet nem térhetnek vissza. Ezt a közösség szavazta meg egyhangúan, így a könyörgésnek és a sunnyogásnak nincs értelme. A döntés végleges. Az oldal bemocskolása (feltörés, vírus tartalom feltöltése.) és annak tartalmának eltulajdonítása, legyen az játék, karakter vagy egyedi elemek, rendőrségi intézkedést vonhat maga után.

Ha problémád van az oldallal és saját oldalt szeretnél létrehozni, az a szíved joga, de akkor ne ide járj vissza ötletet lopni és játszani. Vidd a saját oldalad.

Regisztrációnál el kell fogadni a szabályzatot, így ami benne szerepel mindenkire vonatkozik kivétel nélkül!