1. Ne káromkodj vagy inzultálj másokat. Ha problémád, nézeteltérésed van a játékostársaddal jelezd neki privátban a problémád, semmiképp se nyilvánosan. Ha ennek ellenére se változik semmi, akkor fordulj az Adminokhoz.
 2.  Ne reklámozz más oldalalkat. Az Adminokat keresd fel banner csere ügyében, ha szeretnél link cserét.3.Ne kritizáld mások karakterét vagy játékát nyilvánosan. Ha nem tetszik, jelezd neki privátban, vagy inkább ne is mondj semmit. KIVÉVE ha az illető belinkeli a karakterét vagy az egyik reagját és véleményt kér róla. A vélemény nyilvánítás fontos, de csak a jó ízlés határain belül. Sértegetésnek itt nincs helye.

  4. Ne szemeteld tele a chatet linkekkel, képekkel, gifekkel, mert zavaró és sokakat irritál. Egy-két link vagy kép, nem a világ vége, de nem kell rendszert csinálni belőle. Sokak ezért inkább nem is olvassák a chatet. Ha meg akarsz valakivel osztani valamit, szintén a privátot használd.

  5. Ha politikai, magánéleti dolgokról akarsz beszélni azt ne itt tedd meg. Magánéleti dolgokról amik nem épp kellemes téma azt ne itt akard kikürtölni. Mindenkinek van elég baja, és ide kikapcsolódni járnak az emberek. Ha megkérdezik mi a helyzet veled válogasd meg mit írsz le. Lehet beszélgetni és ismerkedni, de azért maradjon az a jó ízlés határán belül.

  6. Beszélgetésre a chat-et, csevegőt használd, hiszen az azért van. Itt bármiről beszélhetsz, amíg az nem sérti a szabályokat. Ha ez nem felel meg, megadhatod az elérhetőséged a karakter lapod alján lévő ablakba, mely mindig megjelenik majd. Emellett van egy Postaládánk is, mely biztosítja, hogy olyanoknak is írj akik nincsenek fent jelenleg az oldalon. A postaláda tartalmát az Adminok vészhelyzet vagy szúró próba szerűen ellenőrizhetik ha valami olyan merül fel ami a szabályzat megszegésére utalhat. (Zaklatásért, fenyegetés, gyűlöletbeszéd, stb… )

  7. Ne kellesd magad a chaten. Sokakat zavar, ha a karakterek a chaten nyalják falják egymást. Lehet mini játékokat játszani (Az arra kijelölt helyen), de ésszel. Ha érdekel egy karakter írj rá privátban és beszéljetek meg egy játékot. Ha a karaktereitek egy pár, akkor a jó ízlés határain belül játszatok a chaten. Játékra a Játéktérben van lehetőségetek, de továbbra is tilos kijátszani a véres, illetve erotikus tartalmakat.

  8. Privát minijátékokat lehet játszani a privát chaten, de ez miatt ne hozz létre külön karaktert, mert csak feleslegesen foglalja a helyet. Mivel a chaten bármi megtörténhet szinte, így nincs senkire se stip-stop, ha még nincs partnere az illetőnek. Akkor válik valaki partnerévé ha nyilvános játékba kezdenek. Az hogy valaki chaten együtt van valakivel nem jelenti azt, hogy a chaten kívüli játékban is egy párt alkotnak. Mindig az számít, hogy mi zajlik a nyilvános játékban, mely a helyszíneken zajlik. (Megegyezés alapján persze.)

  9. Add meg a tiszteletet másoknak, ha már ők is tisztelettel beszélnek veled. Ne flegmázz, se a játékostársaiddal, se az Adminokkal. Ha valakivel bunkózni akarsz, keres más helyet erre a célra. A chaten ha az Admin felhívja a figyelmed valamire akkor köteles vagy változtatni a dolgon.