1. Azzal, hogy regisztrációkor elfogadtad a feltételeket, felelősséget vállaltál a tetteidért és a szavaidért is, továbbá tudomásul vetted a szabályzatot és aszerint cselekszel. “Elfogadom a feltételeket! Elolvastam és tudomásul vettem a szabályzatot és aszerint használom az oldalt.“

 

  1. Az alábbi pont elfogadásával elismerted, hogy betöltötted a 18-ik életéved és senki se kényszerített a regisztrációra. Ha nem töltötted be az említett életéved, de mégis regisztrálsz, akkor azért senki se vállalja a felelősséget helyetted. Ezeknek a feltételeknek az elfogadása nélkül nem képes senki se regisztrálni, így felesleges az ellenkezőjét állítani. A szabályzat figyelmen kívül hagyása, el nem olvasása, senkit se mentesít a büntetés alól, ugyanis annak elolvasása és betartása kötelező az új és régi játékosoknak is, kivétel nélkül.

 

  1. Személyes adataidat ne ad meg senkinek. Ezen információk csakis rád tartoznak. Az oldalon a karaktered nevével kell regisztrálnod, nem a sajátoddal, ahogy a karakter lap tartalma se az életedről szóljon, melyben valós adatokat adsz meg nyilvánosan. Ha ezt mégis megteszed, mi nem vállalunk érte felelősséget. A regisztrációkor megadott adatokat, az admin csak és kizárólag akkor adhatja ki a tulajdonosnak, ha az bizonyítja, hogy valóban az övé a fiók. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiadni semmilyen adatot. (Név, új jelszó, email. Stb…)

 

  1. Az oldalon bizonyos rendszerességgel tartunk közvéleménykutatást melyek célja a fejlesztése és a játék élmény fokozása. Az adatgyűjtés ezekkel kapcsolatban történhet nyilvánosan vagy privátban, melyre senkit se kötelezhetünk vagy kényszeríthetünk. A begyűjtött adatokat nem adjuk tovább harmadik félnek, ha a válaszadás privátban történik. Ha nyilvánosan történik pl: Nem privát chaten vagy a facebook csoportunkban, azt bárki láthatja és felhasználhatja.

 

  1. Az oldalt biztonsági okok miatt csak a regisztrált és már meglévő felhasználók tekinthetik meg. A karakter és az oldalon szereplő tartalom eltulajdonítása bűncselekménynek minősül, melyért börtönbüntetés járhat! A karakter képekre vonatkozó szabályzatot a felhasználói feltételek alatt szerepló menüpontban lehet megtekinteni.