• Mielőtt belevágnál a játék közepébe, érdemes beleolvasni pár helyszínben ahol jelenleg is zajlik a játék. Ha ezzel megvagy mehet a regisztráció és a karakter gyártás, melyre külön szabályok vonatkoznak. Kérlek azt is olvasd el.

 

  • Ha elkészültél a karaktereddel és elolvastad a szabályzatot nincs más dolgod minthogy partnert keress. Bármilyen jellegű játékot ki lehet játszani, ha a reagokban szereplő mondatok száma minimum 10-13. Hogy ez a szám miért fontos? Elsősorban azért mert mi nem egy facebook csoport vagyunk, ahol rövid és értelmetlen tartalommal várjuk az új játékosokat.

 

  • Ha megtaláltad a számodra megfelelő partnert, akkor ideje keresni egy helyszínt vagy szobát. A helyszínek száma folyamatosan növekszik és 5 kontinensre vannak felosztva. A játék mindenhol szabad, ha a választott helyszínen nincs jelenleg aktív játék. A szobák a karakterek privát birodalma. Oda csak akkor írhatsz ha az a sajátod, vagy a partneredé. Engedély nélkül egy aktív játékba se csatlakozhatsz be.

 

  • Az Egyéb menüpontban található pár ide való almenü melyek elősegítik a partner keresést. Ebbe tartozik a Társkereső, a Szerepjáték ötletek és a  Szerepjátékosok kézikönyve. Mindegyiket értelem szerűen a leírásának megfelelően kell használni. A Társkereső a karaktereknek szól és nem a játékosoknak, vagyis ne ott akarj a valóéletben párt találni. A Szerepjáték ötletekbe tudod leírni az elképzeléseidet egy adott játékról melyhez partnert keresel. A Szerepjátékosok kézikönyve egyfajta játékos bemutató, ahova saját magukról írhatnak a játékosok, de az ott leírt adatokról és információkról mindenki saját maga vállalja a felelősséget.

 

  • Partnered, játékos társad karakterét nem ölheted meg az engedélye nélkül. Ha egy karakter mégis meghal az nem jelenti azt, hogy végleg eltűnt és nem játszhat tovább. Feltámadásra és kisebb trükkökre mindig van lehetőség. Ez igazából a játékos fél képzelőerejétől függ. Ha mégis megölöd a játékostársad karakterét az engedélye nélkül az büntetést von maga után ami először 24 órás bant jelent.

 

  • Használhatod saját stílusod, amíg azzal nem sértesz meg másokat. Kijátszhatod karakterűen a karaktered személyiségét és szokásait, de mindenképp figyelj arra, hogy az nem-e zavarja a partneredet. Most felmerülhetett az a kérdés, hogy akkor miért kezdett bele a játékotokba? Erre a válasz egyszerű. Sajnos a játékosok többsége nem képes karakterhűen vinni a saját alkotását és a játékot sem, így sokan nem is számítanak ilyesmire. A játék kezdete előtt hívd fel partnered figyelmét erre az apróságra. Ha esetleg intim jelenetet szeretnél kijátszani partnereddel, azt a jóízlés határain belül tedd meg. Eme forró pillanatokhoz lehet használni képeket is, de itt is fontos hogy a jó ízlés határain belül legyenek a felhasznált képanyagok. Nemzőszervet nem szeretnénk viszont látni egyetlen képen sem. (A csupasz felsőtest még elfogadott.)