1. A karakterek száma nem limitált, de kötelező őket használni. Mindet! Egy regisztráció egy karakter, és lehetőleg a karaktered nevével regisztrálj. Chatben a regisztrált neved fog állandóan megjelenni, és az nem átírható. Ha az általad választott név foglalt vagy hasonlít egy másik játékos korábban regisztrált karakterére, akkor kérlek vedd fel vele a kapcsolatot, hogy a hasonló név számára problémát jelent-e? Amennyiben ez bármelyikőtöknek  problémát jelent és nem juttok közös megegyezésre, a később regisztrált karakter kötelezhető a névváltoztatásra.

 

 1. Szabadon dönthetsz, hogy milyen  karaktert/karaktereket hozol létre. Nincs megkötés az alkotást illetően. Bármilyen fajt hozhatsz vagy akár sajátot is alkothatsz, viszont ne hozz olyan karaktert, aki a mindenség teremtője és mindenki felett áll, illetve olyan fajt se szeretnénk látni akit nem lehet behatározni. Pl: Még nem tudom, valami, ismeretlen eredetű. Stb. Továbbá mivel saját “istenei” vannak Teriannak kérek mindenkit, hogy azokat ne használja fel karakteralkotáshoz és ne írjon náluk erősebbet se. (Hozhatsz isteni karaktert, amíg az nem a mindenség teremtője.)

 

 1. Nézd át a játékosok listáját, hogy nincs-e már olyan karakter kép amit használni szeretnél. Ha nem akarod átnézni a teljes listát kérdezz meg egy Admint. A karaktered képei az alábbiak lehetnek: Anime, manga, game, festmény, fanart. Stb… Élő személy vagy állat nem!

 

 1. KÖTELEZŐ kitölteni az adatlapon a Fajt, Faji leírást, Személyiséget, Képességeket és Gyenge pontot. A faji leírás és a képesség elhagyható ha a karaktered ember. A karaktered adatlapján a következő blokkokban minimum 5 mondatnak kell szerepelnie, kivéve a gyenge pontnál. Ha nem tudsz mit írni kérj segítséget másoktól. Ha ennek ellenére sincs meg az öt mondat az Adminok törölhetik vagy felfüggeszthetik a karaktered.  Az elkészült karaktereddel kezdheted is a játékot.

 

 1. A privát szobát a karakterednek az Adminoktól kérheted, illetve a Szobák menüpont alatti hozzászólásoknál. A szoba igényléséhez jó, ha előre elkészíted a leírást, illetve képét keresel, ami csakis kizárólag manga, anime, fantasy, festmény lehet. Valós épületekről, helyekről nem lehet képet betenni. A szoba neve ne legyen helyszín név. (Külön lehet kérvényezni előre egy adott nevet mint pl: Holtak hegye. Utólagosan már nem.) A szobákban szabadon változtathatsz helyszínt, vagyis a leírtak alapján elmehet a karaktered a városból a helyekbe anélkül, hogy elhagynád ténylegesen a szobát, továbbá ezekben a privát otthonokban szabadon kijátszható a +18-as ágyjelenet is, melyekhez képek használata is engedélyezett, de csak a jó ízlés határain belül. Magáról a közösülésről képeket nem szeretnénk viszont látni sehol, ahogy a nemzőszervekre se vagyunk kíváncsiak. (Viszont egy fedetlen felsőtest, hiányos öltözék még bőven belefér attól független, hogy a karakter milyen nemű.)

 

 1. A karakteredet hűen vagy köteles vinni. Képességei ugyan folyamatosan fejlődhet, de azoknak a határait tartsd be. Ha fejlődik a képessége, javítsd az adatlapodon, azonban olyan új képességet nem kaphat melyet nem lehet tanulni. Ha teljes átalakulást tervezel jelezd az Adminok felé, vagy írd át a karakterlapod. Fontos ha a karaktered erősödik a gyengeségének is erősödnie kell. Nem lehet legyőzhetetlen.

 

 1. A karaktered cselekedeteiért vállalnod kell a felelősséget, ha átléped írásodban a karaktered határait (képességei, erejének határait és felbukkan egy új képesség a semmiből azért harapunk.) és az Adminok veszik észre nem kötelesek figyelmeztetni. Azonnali 48 óra ban jár érte!

 

 1. A karakternek mindenképp kell rendelkeznie gyenge ponttal. Lehet halhatatlan a karakter, de akkor is kell lennie egy módnak amivel elzárható vagy legyengíthető. Írhatsz saját történetet, ötletet melyet megoszthatsz társaiddal. A játékra fenntartott helységek a helyszínek és a szobák. Megegyezés alapján bárki csatlakozhat bárhová, de a karakterek privát szobájába senki se írhat csak úgy be, ahogy azért is büntetés jár ha egy aktív játékba rondít be valaki, annak ellenére, hogy látja az nincs lezárva és még benne van az aktív időpontban. A régi írásokat nem kötelező elolvasni, azonban figyelj az időpontokra! Ha találsz egy helyszínt ami tetszik, de van ott játék, akkor nézd meg az utolsó reag időpontját; akkor szabadul fel a helyszín, ha az utolsó reag óta eltelt 3 hét és nem lett jelezve, hogy ott folytatni kívánják a játékot. Ha jelezve van mondjuk úgy, hogy “játékra fenntartva”, akkor attól a dátumtól számolva újabb 3 hét áll rendelkezésre a játékosoknak a folytatásra. Ha ezzel nem élnek, a helyszín felszabadul és NINCS lehetőség további fenntartásra. Felhívnám a figyelmed, hogy szabad helyszínnél NINCS HELYSZÍN STOPPOLÁS. Ha mégis stoppolni kívánsz, akkor kezd el a játékot a társaddal. FONTOS, hogy játékos társad karakterét nem ölheted meg a beleegyezése nélkül. Ha megteszed és ezt az Adminok megtudják büntetést is kaphatsz. A játék reagjára fennálló karakterszám 7000. Ennek további bővítése nem lehetséges. Ha magyarázatot kívánsz adni a reagodhoz, de nem fér bele a megadott karakterszámba, akkor azt PRIVÁTBAN megteheted, vagy a reag alatt.

 

 1. A Profilra maximum 25 kép tölthető fel. Bővítésre lehetőség NINCS!

 

 1. Ne változtasd meg naponta a karaktered kinézetét, mert nagyon zavaró és feleslegesen tele tömöd a tárhelyet.

 

 1. Ne tölts fel többszörösen képeket, mert tele szemeteled az oldal tárhelyét, azért pedig BAN jár. Ez vonatkozik az aktív játékokra is. Nem kell ugyanazt a képet felrakni minden játéknál.

 

 1. Ha az oldal betörte az általad használt képet, akkor ne töltsd fel megint, hanem szólj egy Adminnak. Ő vissza tudja neked állítani, vagy csak a neted vacakol.

 

13. Ajánlott!!! A világleírást a játék megkezdése előtt átolvasni. Kérünk mindenkit a kreatív gondolkodásra és a földi dolgok földön hagyására. Világunk kidolgozott vallási és eszmerendszerekkel rendelkezik ezek közül választani nem kötelező, de erősen ajánlott.