Társkereső

Magányos vagy? Szeretnéd megtalálni a párod? Hát itt lehetőséged van rá. Írd ide ki kommentbe, hogy melyik karakterednek keresel párt és írd le az igényeidet. Ha van akinek felkeltette az érdeklődését akkor válaszolni fog a kiírásodhoz.  Fontos, hogy linkeld be a karaktered adatlapját a hozzászólásod végére, hogy megkönnyítsd a többiek dolgát. Ez a helység csakis pár keresésre használható vagyis arra hogy a karaktered megtalálja a kedvesét nem pedig játékhirdetésekre. Arra ott a szerepjáték ötletek. Ez a szoba csakis a weboldalon található karakterekre vonatkozik, így kérlek ne hirdess más weboldalakon található karaktereket mert azok a kommentek automatikusan törlésre kerülnek. Ha megtaláltad a karaktered társát azt itt a hirdetésed alá jelezd vagyis írd oda, hogy már érvénytelen. Fontos!!! Egy karakterrel csak egyszer hirdethetsz. Ha bővíteni szeretnéd a hirdetésed azt jelezd az adminoknak ne pedig új hirdetést adj fel mert az csak foglalja a helyet és zavarhat másokat a keresésben. Ha mégis ilyet találunk akkor az törlésre kerül. Ha ezt egy személy többször megszegi kizárjuk a társkeresésből. Sok sikert a kereséshez.

Subscribe
Visszajelzés
guest
7 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Lilith Menathis
2022.09.24. 17:33

Üdvözletem mindenkinek!

Játékos partnert jöttem keresni Lilith karakteremnek, aki baromira nem egy egyszerű eset. Mindig megtalálja a módját annak, hogy hogyan tudjon táncolni valaki idegein akarva, akaratlanul, de többnyire akarva. Illetve szeszélyes, bohókás és vakmerő természete miatt csak úgy vonzza a bajt maga után. Olyan karakter kellene mellé aki képes rá hatni és ésszerűen kordában tartani csapongó jellemét. Nem akarom bő lére ereszteni a szót, ha szimpatikusnak találod a karakterem és lenne kedved játszani, akkor keress fel pmbe és majd együtt kitalálunk egy történet szálat, amit folyamatosan lehet formálni.

Nesryn
2022.07.23. 15:02

Szép napot mindenkinek!
Partnerkeresőbe jöttem. A karakterem elég mobilis, így más, keményebb vonalú sztorijához is passzolhat, de akár az ő története is lehet vezető szál. Egy izgalmas, esetleg romantikus történetre invitálnék így vállalkozó szellemű(ek)et. Nincs túl hosszú mondani valóm, nem akarnám túlragozni. Ha valakit érdekelne, közösen akarnám pontosítani a dolgokat.

e3af0f2422e3f9d51e52daa5c8c062c5.jpg
2022.04.04. 20:44

Ragyogjon rátok a Napfivérek mosolya, vagy a Holdnővérek derűje!

Társat keresek Charu mellé, amihez két játékötlettel is szolgálnék:

  • Előzménysztori

,,A szentély mindent átható nyugalmat árasztott magából. A türkiz színű cserepek alól fehér akác fürtjei lógtak, édes illattal fűszerezve meg a csendes éjszakát. A díszesen faragott kőrisdeszkákból emelt falak olyan szorosan simultak egymáshoz hogy nem csak lég nem szökhetett át köztük, de halandó szem sem volt képes észrevenni az illesztéseket. Füstölők ezüstszürke illatkígyói vonaglottak némán keresztül az udvaron, melynek közepén egy szent hajadon térdelt, s égnek emelt arcát holdfényben fürdette. Makulátlan bőrén nyoma sem volt népének tetoválásainak, szeplőtlenségét istennőinek ajánlva szólt torkából az imadal halk melódiája.”
Ebben a történetben azt a férfit keresem, aki megtestesíti a banditavezért. Charu szentélyét rablótámadás éri, sőt mi több, a templom egy időre a banditák otthonává is válik. A kincseket kisajátítják, a templomszolgákat magukévá teszik, adják-veszik. A vezért azonban valamiért megragadja Charu szépsége vagy személyisége, ezt már a partnerre bízom. Nem engedi hogy társai kezére jusson a leány, de ő maga sem nyúl hozzá egy darabig. Hosszasabban elhúzódó, szép lassan kibontakozó vonzalmat szeretnék kijátszani, aminek végére mikor szerelmük beteljesül, Charu valóban úgy dönt, hogy el akarja hagyni a szentélyt.

  • A kezdő orvgyilkos

,,Fülében dübörgött szívének robaja, elméjét elhomályosította a pánik. Sosem ölt még, de ha megteszi a következő lépést, nincs visszaút. Amint elhagyja a rejteket, tudta, habozás nélkül kell lecsapnia. Ezúttal nem volt választási lehetősége, nem engedhette meg magának hogy pusztán harcképtelenné tegye a célpontot. A parancs egyszerű volt és világos, amit nem tagadhatott meg. Torkára a félelem hideg keze szorított, mégis megmarkolta kecses ívben hajlított pengéjű kése markolatát. Tincsein végigfutott egy ezüstös csillanás, puppillájának mélyéről egy holdsarló hidegkék fénye derengett fel.”
Partnerem számára itt némileg szabadabb terepet képzelek el. Lehet az illető préda, mester vagy harcostárs, de akár ezeknek kombinációja is. A lényeg, hogy a karakterek közt kibontakozó érzelmek viharosan kavarogjanak, de egymás számára mint tiltott gyümölcsök legyenek. A vonzalmuk saját magukra és egymásra is veszélyt jelent.

Játékaimat Svetlanával, Sooyunnal vagy Koyalinnel tudom mintaként előállítani a stílusommal kapcsolatosan. Nyitott vagyok más ötletekre is. Mennyiségben nincs kifejezett elvárásom, ameddig minőségileg (tartalom és olvashatóság) ki tudunk egyezni egymás játékmódjával. Általában hosszútávra tervezek a játékaimban, de “oneshot” játék is megfelel.
A megkeresést privát illetve itt a hirdetés alatt várom.

2022.02.02. 21:59

Sziasztok!

Romantikus jellegű, bármelyik más stílussal szabadon keverhető szerepbe keresek partnert. A románc kibontakozásának tempóját a leendő társammal szeretném megvitatni. Ez nem azt jelenti, hogy akik szeretnek ezeknek a dolgoknak bőséges időt, és elég teret adni hátrányba kerülnének, sem azt, hogy aki hamarabb szeretne párt alkotni karaktereinkből lejjebb csúszna nálam a ranglétrán. Egyszerűen csak szeretnék ebben igazodni a másikhoz, hogy ne érezze se úgy, hogy kapkodok, se úgy, hogy húzom az időt.

Kerek mondatokban fogalmazó, a helyesírásra törekvő, ékezeteket használó, kreatív kalandorok jelentkezését várom!

Karakterem leírását erre a linkre kattintva éred el: https://terian.hu/user/xalia/

2022.01.08. 18:11

Sziasztok!

Időlord kalandorom mellé keresek társat. Elsőnek csak sima játékra, aztán nincs ellenemre, hogy több is legyen köztük.

Igényesen író, ékezeteket használó kreatív társat várok.
Szeretem a kalandokat, akciót, humort, jókedvű társaságot.

https://terian.hu/user/a+doktor/

Xyla
2021.12.14. 21:09

Keresem Xyla nevű karakterem mellé a megfelelő lányt, aki képes lenne megolvasztani a fagyos szívét, és lebontani a maga köré felhúzott falakat!

Olyan karakterre lenne szülségem, aki korban és kinézetre is legalább 1-2 évvel idősebb Xylánál, korábban már volt párkapcsolata és tud kicsit rámenős, átvitt értelemben erőszakos lenni, mert arra itt bőven lesz szükség.

Ha úgy gondolod belevágnál, készítesz, vagy már van a játékra megfelelő karaktered, akkor jelezd nekem privátban. Lehetőleg chaten DMben keress fel! Ha nem vagy oda a chatért, akkor keress az oldalon található postán, ahol megadok egy másik elérhetőséget! A további részleteket, és a pontosabb elképzelésem ott vitatnám meg veled.

A karakteremhez itt találod a linket: https://terian.hu/user/xyla/

Last edited 11 hónapja by Xyla
Xyla
2022.01.06. 12:38
Reply to  Xyla

Már nem aktuális.