Seut sivatag végtelen homokján épült a démon otthonául szolgáló torony. Ember számára szinte megközelíthetetlen kivéve ha a sivatag lakóiról van szó de ők se látták sose ezt az épületet. Egy varázslat védi a kíváncsi szemektől ami még távol is tartja őket ha netán túl közel merészkednének. Az épület olyan nagy, hogy felér a felhőkig, számtalan szoba van benne, szinte egy kisebb város az egész még is kong az ürességtől, még a torony ura is ritkán látogat ide és szolgákat se tart, hogy rendben tartsák hiszen nincs szükség ilyesmire. Számtalan varázslat van az épületen ami az élet apróbb dolgait teszi könnyebbé Tenebrae számára. Az egyik kint tartja a sivatag homokját és melegjét míg a lépcsőkön olyan varázslat van ami meghajlítja a teret és pont oda viszi ahova szeretne menni. A föld szinten van a legnagyobb szoba az egész toronyban, egy hatalmas bál terem, számtalan zenei eszközzel amik gazdájuk parancsára bármikor dalra fakadnak. Ez alatt helyezkedik el Tenebrae kedvenc helye, a kínzókamra és a börtön. Mindig előfordul, hogy valaki a torony közelébe jut és erre a démon is számít így felkészült rájuk is. Számtalan csapda van ami ide juttatja azokat akik a sivatag felől akarnak bejutni a toronyba ám ha valakinek sikerül átjutnia annak a ház ura fog köszönni személyesen. Számtalan titkos és elzárt hely van a toronyban még de már csak a démon lakhelyével fogunk foglalkozni. A torony legtetején van, a hálószobájából egy hatalmas ablakon keresztül tekinthet ki a végtelen pusztásságba.

2570d7a0bcd5d7b3541eb829f3e1bbb0.jpg

Subscribe
Visszajelzés
guest
4 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Asiritay
2022.01.22. 00:05

Egyik szemöldökét felhúzva halványan grimaszolt a kérdésre, viszont hiába tudta, hogy a válasz csak alá fogja támasztani a férfi egóját, sajnos ezen nem lehetett mit tagadni.
– Csak te… De akkor már fordítva is nézzük. Te sokkal idősebb vagy nálam, sok olyan partnered volt, akivel ennyiszer átélted?
Ten nagyképű magabiztossága után Asiritay inkább csak kíváncsian figyelte a férfit a válaszra várva. Az ő életkora ezres nagyságrendű volt minimum, nem százasok, ráadásul imádta a szexet. Valóban kíváncsi volt a lány, vajon mennyire szoktak elnyúlni az együttlétei. Legalábbis ha nem ember, vagy hasonlóan gyenge állóképességű partnerei vannak.
Félig sikerült csak elfojtania egy szisszenéssel a feltörő kis nyögést, mikor a kéz hangosan csattant a fenekén. A szavak miatt viszont gonosz kis pimasz mosoly költözött az arcára.
– Ezt bóknak veszem.
Pimaszul közelebb hajolt miközben beszélt, de irányt váltva végül nem Ten ajkaihoz hajolt, hanem inkább lejjebb, hogy az egyik mellbimbóját nyalja meg a nyelvével, mielőtt ráharapott volna.
– Még mindig egy hét? Mintha eltelt volna belőle már néhány nap…
Pimasz, játékos mosollyal fordította a suttogást követően a férfi felé a fejét, hogy rá tudjon nézni. Egy hetet mondtak, igaz könnyen tudja ilyenkor elveszíteni az időérzékét, viszont abból mintha lassan negyedszerre világosodna rájuk… Most először fordult meg a lány fejében az amúgy eléggé lehetséges kimenetel, hogy Ten majd ki szeretné talán tolni azt az egy hetet hosszabb időre.

A betegesen szadista mosolyt látva, és hogy mennyire magabiztosnak tűnt a férfi, szusszanva nyomott el egy feltörekvő kuncogást, de valószínűleg még így is hallani lehetett, hogy nevetésnek indult, Asi pedig egy szándékosan hitetlen mosollyal válaszolt a férfiéra várakozón. Hogy szándékos provokáció lehetett-e a lány részéről, hogy mintha azt sugallta volna felé némán, hogy ennyire ne legyen magabiztos, mert ha akarja, lenne beleszólása Asinak, ahogyan most is eltűnt róla, de ezt már Ten döntésére bízta a lány, minek veszi.
Ha fel is tűnt neki a férfi pillanatnyi meglepettsége, nem mutatta, viszont arra, mikor Ten lehunyta a szemeit és vett egy mély levegőt, arra már kérdő nagy szemekkel pislogott fel teljesen ártatlan arccal. Nem szándékosan mutatott ilyen arcot, számára inkább az lett volna fura, ha távolságot tartva sétált volna a férfi mellett, vagy mögött teljesen meztelenül. Sokkal kényelmesebb és kellemesebb volt megfogni és átölelni a kezét. Az pedig már csak mellékes pozitívuma volt a dolognak, hogy így a hozzá legközelebb eső kezével már véletlenül se tudott volna semmi váratlan aljas merényletet művelni.
A szemeit forgatva grimaszolt kicsit, mielőtt pofátlanul elmosolyodott volna azon, hogy Ten nem szeretné, hogy megint eltűnjön. Úgy tűnik ez a kis húzása kissé érzékenyen érintette a férfit, amin azért egész jót mulatott Asi.
Dühös mélyről jövő morgás hagyta el a lány torkát a nemleges válaszra. Igen, egyértelmű volt, hogy nem fogta fel Ten, de hogy ennyire simán, érdektelenül, sőt lassan már elégedetten vágva rá ismeri el… Ez sértette a lány önérzetét.
– És az miért jó nekem most, ha legközelebb „figyelmesebben” próbálod megerőszakolni a fenekem?!
Szinte sziszegte a szavakat duzzogón, miközben hátra fordult. Komolyan, még ő kérje szépen, hogy odafigyelve legyen erőszakos? Bár tényleg nem tudta, miért dühíti ez, hisz jól tudta, hogy a férfi szadista, pont nem érdekelte őt, ha neki fájdalmat okozott, valószínűleg még jól szórakozott is rajta, Asi pedig élt már át tényleg bőven sokkal rosszabbakat, amikhez képest ez egy kis csípés se, de az önérzetét valamiért akkor is bántotta.
Várható is volt Ten elégedett mosolya, tudta, hogy azzal ha dühöng, csak megadja Tennek amit akart az örömmel együtt. Viszont nem igazán érdekelte ez a tény jelenleg Asirit.
Már épp a nyelve hegyén volt, hogy Tent hibáztassa, persze, hogy élvezi, ha a férfi szándékosan tartja a kapcsolatot és érezte Asi, hogy Ten mennyire élvezi az ő fájdalmát. Mielőtt viszont mondhatott volna bármit, valamiért hirtelen elhúzta a tükörtől magához.
Kíváncsian figyelte, ahogy a mellére simított a vérét elkenve, és hogy miket is mondott Ten, de még azonnal nem sokat tudott reagálni, ahhoz túlzottan lekötötte, hogy kihúzódott belőle a kemény hímtag, ami miatt ösztönösen sóhajtott fel, és miközben maga felé fordította őt a férfi, duzzogva dörzsölte meg a fenekét a kezével, ezzel is jelezvén, hogy ez fájt.
Csak akkor hagyta abba a duzzogást, mikor Ten a mellén nyalt végig, amire már egy sokkal kellemesebb sóhaj hagyta el a lány ajkait.
– Pontosan melyik részletre gondolsz?
Még ha halvány árnyéka is volt az eddigieknek, mégis egy halvány, de szórakozott félmosolyra húzódtak a telt ajkak, ahogy a férfit tanulmányozta. Volt pár tétel a listán. Az egész helyzet, a tükör miatti vágások, amiket ő roppantott be az ujjaival, hogy az akarata ellenére, és hogy ellene se tudott mit tenni, megerőszakolta már megint a fenekét, vagy amire leginkább gyanakodott Asi, a vérének a színe és íze, ami a folyékony sötétség tiszta energiáira emlékeztetett, de még tudott volna mást is felsorolni, ezért is inkább rákérdezett.
Az árnynak nem volt nehéz dolga a lábának megemelésével, Asi teste önmagában is nagyon hajlékony volt, isteni vagy démoni erők ide vagy oda, így ha Ten úgy akarta volna, teljesen spárgába felemelhette volna.
Asirit nem is igazán az árny érdekelte, azonnal hangosan, némi fájdalommal kiáltásszerűen nyögött fel amint Ten farka ugyanoda visszakerült. Kezeivel azonnal átfogta a férfit a vállainál, hogy biztosan tudja tartani az egyensúlyát.
– Azt hittem végre végeztél ezzel.
Ismét düh villant a rubint lélektükrökben, ahogy szikrákat szórva figyelte a férfit. Tisztában volt vele, hogy a szavai végtelenül sok naivitást hordoztak magukban, de ez olyasmi volt, ami jelenleg hidegen hagyta a lányt.
Az ajánlatra azonnal gyanú csillant a vörös lélektükrökben, ahogy méregette a férfit.
– Pedig azt hittem, kifejezetten érdekelne, hogy mivel próbálnék bosszút állni… Mire gondolsz?
Egyik szemöldökét felvonta, és mintha az ajkainak egyik széle is leheletnyit mosolyra görbültek volna. Még jól emlékezett, hogy nagyon is kíváncsi volt arra Ten, hogy hogyan tudna kegyetlen lenni Asi és kínozni őt. Viszont az ajánlat, hogy többet nem erőszakolja meg a fenekét túlságosan is hívogató volt ahhoz, hogy ne akarja hallani, hogy milyen fogadásra is gondol Ten.
– És pontosan mi a garancia arra, hogy nem fogsz csalni? Te teljesen el tudod nyomni valahogy az én erőmet, így nekem jelenleg még csak esélyem se lenne csalni, Te viszont befolyásolni tudod az emberi tested, én pedig kizárt, hogy olyasmit észre tudjak venni, hogy gátolod az orgazmusod…
Gyanakodva nézett a férfira pár pillanatnyi gondolkozás után, de utána újra elkezdte a játékot végiggondolni amíg a válaszra várt. Ha a csalás részére most nem gondol, Ten eleve hátránnyal indul, hisz sokkal jobban fel maradt tüzelve, és jól érezte Asi amíg a kapcsolat fennállt, hogy mennyire szűk és élvezetes neki a feneke. Ezzel szemben neki a fájdalom is némiképp késlelteti az élvezetet, és amíg a feneke van támadás alatt, sokkal nehezebben és lassabban jut el a csúcsra. Legalábbis egyetlen egyszer hajszolta így addig Ten, és az volt az egyik leghosszabb menetük emiatt. Viszont az is igaz, hogy tökéletesen tudja a férfi, hogy gyenge pontja a füle, és a csiklót is betámadhatja. Úgy érzi, ide-oda billeg az a bizonyos képzeletbeli mérleg.
– Rendben, egy feltétellel. Ha én győzök, és bosszút állok ezért a mostani húzásodért, akkor te nem állhatsz azért bosszút, vagy adhatod vissza kamatostul azt.
Csak akkor bólintott rá, ha elfogadható választ, és/vagy biztosítékot kapott arról, hogy biztosan nem fogja Ten befolyásolni a saját testét. Azt észrevenné Asi, ha vele csinálna valamit, de azt nehezen, ha önmagával.
Azonnal felnyögött kis fájdalommal vegyítve, mielőtt összeszorította volna a fogait amint ismét mozgásba lendült a férfi. Ujjai is megszorultak a vállakon, akaratlanul is a bőrbe marva.

Tenebrae
2022.01.13. 20:24

Halkan elnevette magát Asiri szavaira.
-Lehet az is, hiszen ki más élte át ezt veled ennyiszer?-
Ragadozó mosolyát megvillantva nézett le Asira.
-Szeretem a változatosságot és…-
Szavai eltűntek egy pillanatra és egy hangos csattanás váltotta fel ahogy kezével a nő fenekére csapott.
-Azokat a nőket is akik cselekednek is.-
A harapásra felszusszant, ahogy mellkasa megemelkedett a betondúló levegőtől.
A kérdésre elnevette magát a férfi.
-Ugyan, te is tudod, hogy szeretem ha szenvedsz ha meg az élvezettől akkor meg főleg-
Mondta egy gonosz mosoly társaságában ahogy tekintette ragadozóként pásztázta végig Asiri testét.
A nő füléhez hajolt közelebb arra a pillanatra, hogy válaszoljon az elhangzott szavakra.
-Van egy hetünk rá, a végére csak sikerülni fog.-

Asiri ártatlan pillantására jó kedvű szadista és beteges mosoly jelent meg a férfi ajkaira. Az a fajta ami már előre iszik a medve bőrére és lelki szemei előtt látja mit fog csinálni majd a nővel ha elkapja egyszer.
Asiri hirtelen ölelése meglepte egy pillanatra majd ahogy melleinek puhaságát megérezte a kezén uralkodnia kellett magán. Szemeit lehunyva vett egy mély levegőt, hogy ne essen neki rögtön a nőnek és folytassa ott ahol abba hagyta.
Ten épp, hogy látta Asiri arcán a döbbenetet ahogy elvette az erejét bár igazából csak megakadályozta, hogy az az erő eljusson a lányhoz. Mint mikor az ember elzárja a csapott csak itt Ten megnyitott egy másikat ami felé vezette az erejét, nehogy a végén ezt gondot okozón a lány testének. Képes volt át alakítani és elraktározni az erejét de ha már „tele volt” akkor ártalmatlan energiákká alakította.
-Inkább, nem akarom, hogy megint itt hagyj.-
Mondta gonosz éllel a hangjában a férfi ami csak még szélesebb lett ahogy Asiri felkiáltott ahogy belé nyilat a felismerés és vele együtt az ő farka is. Már eleve úgy készült rá, hogy ellenkezni fog vele Asiri ezért erősen tartotta a másikat, hogy ne legyen esélye a menekülésre.
-Nem.-
Jegyezte meg kurtán miközben ártatlanul pislogott ám ezt hamar felváltotta szadista mosolya az arcán.
-Bár ha szépen megkérsz akkor legközelebb felkészítelek mielőtt behatolok a fenekedbe.-
Ten szadista mosolyában elégedettség vegyült ahogy tekintetük találkozott. Élvezte a nő haragját és feltüzelte csak ahogy szikrákat szórt felé velük.
A fájdalommal itatott nyögésre a férfi felmordult élvezettel. Az egy dolog volt, hogy Asiri feneke szorítását élvezte és az más ahogy a hangját hallja neki.
Elmosolyodva figyelte a dühöngő Asirit.
-Pedig mint ha élveznéd…-
Szavait mint ha folytatni akarta volna de ahogy a végét elharapta úgy hagyta abba a mozgást is. Hirtelen megragadta Asiri kezét és húzta hátra magához miközben továbbra is tartotta a nő lábát. Ahogy neki simult a testével át nézett a nő válla felett. Kíváncsian vizsgálta a tükörképet majd nyúlt előre a fekete vért megpillantva. Mellére simítva kente szét a bőrén neki majd emelte fel a kezét.
-Tudod mit Asiri? Már csak ezért a látványért megérte.-
Kihúzódva belőle szembe fordult vele ám figyelt nehogy el tudjon menekülni. Megállva előtte le hajolva a nyelvéve nyalta le Asiról a szét kent fekete vért.
-Ilyesmiben nem minden nap van része az démonnak.-
Közelebb simulva hozzá most egy fekete árnyék ragadta meg a nő lábát és emelte fel amennyire tudta Ten pedig a farkát vissza dugta Asiri fenekébe.
-Mit szólnál egy fogadáshoz? Ha veszítek nem erőszakolom meg többet a fenekedet, ha nyerek nem állsz bosszút?-
Közelebb hajolva halkult el a férfi hangja.
-Ha előtted élvezek el akkor veszítek és egyikünk se csalhat vagy hazudhat. Aki megszegi az büntetésben részesül. Benne vagy?-
Tette fel a végén a kérdést ahogy lassan elkezdett egyre hevesebben mozogni a nőben.

Asiritay
2021.12.17. 16:57

– Valahogy ez a te szádból inkább hencegésnek hangzik.
Még az élvezet mellett is kikívánkozott egy hitetlen félmosolyú hümmentés, miközben elfordította a fejét. Ten egy nagyképű dög volt, aki nagyon is tisztában volt a saját képességeinek az ágyban. Az pedig, hogy Asiri mennyire élvezhette, az csak a partnertől függött, így ez most olyannak hangzott, mintha Ten önmagát dicsérte volna. Ez nem is volt baj, illett hozzá ez a magabiztosság, az lett volna fura a lánynak, ha nem így viselkedne a férfi.
Elmosolyodva figyelte, ahogy Ten felnevetett, mikor fordított a helyzetükön.
– Csak nem örülsz, ha te kerülsz alulra?
Pimasz mosollyal harapott bele játékosan a nyakába. Nem először fordított már így a helyzetükön, de úgy tűnt, hogy mindig tetszett ez Tennek… Azután elég hamar fordított is a férfi megint rajta, hogy ismét Asi maradjon alul… Egyértelműen jobban szeretett ő felül lenni, de a nevetés miatt nem tudta Asi kihagyni ezt a kis csipkelődést.
– Csak nem azt szeretnéd, hogy minél kevésbé szenvedjek a megkönnyebbülésért?
Hitetlenül nevetett fel két csók között. Valahogy a könyörületes Ten, aki nem az ő kínzásán akar jót szórakozni, hanem minél kevésbé szenvedtetni, újdonság lett volna a számára. Nem mondaná, hogy ne lenne meghatóan édes, valahogy nehezen tudta elképzelni ezt a férfiról, ami ki is volt érezhető a hangjából.
– Akkor csak úgy mehetnénk, ha előtte egyszerre élveznénk el, de… Ahhoz azt hiszem sajnos még nem vagyunk összhangban.
A saját arcára tette a kezét játékos csalódottságot mutatva a tények miatt. Igaz, hogy az elmúlt napokban azért megesett egy-két alkalommal, hogy sikerült nagyjából egyszerre a csúcsra jutniuk, de általában belőle előbb kikínozta Ten, mielőtt ő is elélvezett volna valamivel később. Így nehéz volt a dolguk, mert Asiri eléggé fel volt izgatva, mikor a férfi elélvezett, most pedig Ten az, aki fel van jobban tüzelve. Igaza volt, jelenleg mikorra ő a csúcs közelébe jut, a lány megint épp csak akkor kezdené elveszíteni a fejét.
Viszont annyiszor gonoszkodott vele már Ten, hogy megérdemelt némi visszavágást, így a finom sóhajok és nyögések után, ahogy már mozdult volna a keze, még ha nem is odafigyelt, attól még Asi tökéletesen látott és érzékelt mindent ahhoz, hogy a tenyér sose érinthesse a fenekét, ő pedig már az ajtóban ácsorogjon.
A férfi tekintetében, és kisugárzásában beállt változásra jóleső borzongás szántott végig a lány egész testén, érezve és látva azt a szinte már kézzel foghatóan vibráló gyilkos sötétséget, ami most őt lengte be, és amitől a lány körüli árnyak izgatott táncba kezdtek a meztelen test körül. Legszívesebben ment volna vissza, közelebb ehhez a vészjósló tekintethez és energiához, hozzásimult volna és próbálta volna csak még jobban provokálni.
Vajon tudná egyáltalán? Nem hiszi, de volt annyira pimasz, hogy a fenevad tekintetére teljesen ártatlan, jókedvű mosollyal nézett vissza rá, a háta mögött összekulcsolva a kezeit. Közben körülötte kontrolláltabb mozgásba kezdett a sötétség kicsit körözve, elkezdve sűrűsödni és összeállni egészen addig, míg teljesen el nem fedte, és így el nem takarta a sárga szemek elől a lány melleit, nőiességét és így ha megfordult volna, a fenekét.
Kíváncsian figyelte a hirtelen bekövetkező változást, magában elkönyvelte, hogy most tudhatott csak Ten uralkodni az érzései fölött a tettére. Mikor elé lépett, hogy mutassa az utat, Asi inkább elkapta a kezét, és összefonta az ujjaikat, a másikkal pedig a karját ölelte át, így a melleivel is hozzásimulva, miközben kíváncsian bámészkodott.
Csak beérve a fürdő előterébe, engedte el Ten karját, hogy beljebb lépve körülnézzen. Nem igazán tudta hirtelen, mit kellene válaszolnia a kérdésre. Tükrök, mosdókagylók… Épp mondani akarta volna, hogy a fürdőt hagyhatnák utoljára, mert úgyis utána ismét lehetne menniük fürdeni mire vége a körbevezetésnek, vagy bumerángmód vissza fognak ide utána jönni (vagy egy másik fürdőszobába), de hirtelen az egyik tükörhöz lett préselve. Ez még nem okozott volna neki gondot, de abban a pillanatban döbbenet ült ki az arcára, mikor Ten ismét használta az erejét, és bizonyos értelemben megvakíttatta Asirit. A lány egyszerre érzékelt és látott bármit, amit nem világított meg fény, legyen az egy a fák lombjaitól gyengén árnyékos terület, vagy a legmélyebb barlangok vaksötéte, de most… az egyetlen, amit látni tudott, az a tükör volt.
Még ha minimálisra el is nyomta az erejét, ez olyasmi volt, mint a bőre alól felkúszó, és a körülötte finoman kavargó sötétség. Nem tudta teljesen elnyomni, csak minimalizálni és figyelmen kívül hagyni. Most viszont… ezek élete első alkalmai, mikor teljesen meg lett fosztva a látásától és érzékelésétől. Pusztán a saját szemei maradtak, amik csak azt láthatják, ami itt és most történik. Ten már megint elnyomta az erejét… Rejtély volt Asi számára, hogy képes rá, hogy tud bírni azzal a mennyiséggel, amivel még csak teljesen maga a lány se volt tisztában.
Ezután vette csak észre, mennyire kivilágosodott minden, hisz a sötét miazma, ami az ereje miatt itt is rájuk telepedett, most teljesen eltűnt. Pusztán a Tenből áradó sötétség maradt.
– Csak nem tartasz az erőmtől…?
Gonosz mosollyal pillantott hátra a férfira. Gyűlölte az elnyomást, főleg ha ezt úgy teszi, hogy ezzel az ismeretlen képességével valahogy elnyomja minden erejét. Így hát maradt a csipkelődés.
Majdnem felkuncogva jegyezte meg, hogy pontosan az is volt a célja, hogy kicsit feltüzelt maradjon a másik, ráadásul ez most Ten ötlete volt, hogy sose fognak elindulni, ha így folytatják. Hát most elindultak. Viszont mikor nyitotta volna az ajkait a válaszra, már folytatta is a férfi, a férfiasságát pedig olyan ponton érezte meg a lány, ahol egyáltalán nem akarta volna, és amitől azonnal az egész testén menekülési kényszer suhant át.
– Ten! Oda ne!
Azonnal mozdult már mikor megérezte ott a hímtagot, hogy csípőjével messzebb kerüljön tőle, és ösztönösen próbálta kirántani a fogásból a lábát, hogy az talajt érjen, így ha Ten nem készült menekülésre, és nem tartotta valahogy erősebben Asit, akkor reményei szerint már ki is szökkent a férfi fogásából és távolabb sietett előle.
Ha mégsem sikerült kiszabadítania magát, és csak annyit ért el, hogy erősebben kezdte tartani a férfi és/vagy jobban nekipréselte őt az üvegnek, azonnal felkiáltott ahogy beléhatolt. A hangjába most viszont fájdalom is vegyült.
– Rohadék… Még mindig nem fogtad fel, hogy az nem olyan lyuk, ami magától benedvesedne, vagy bármiféle előkészület nélkül be lehetne hatolni?!
Állatias morgással fordult Ten felé a fejével. Íriszei szikrákat szórtak a méregtől, miközben vicsorogva figyelte, viszont jól látszott a vonásain, hogy főleg amiatt, mert ez így most tényleg fájt neki. A séta után nem maradt Ten farka se túl nedves ahhoz, hogy elég síkosítást biztosítson, ráadásul egyetlen egyszer hatolt eddig csak oda be, annak is van már talán vagy két napja, nem marad kitágítva az ennyi ideig ha magára van hagyva. Ráadásul mivel minden erejétől meg lett fosztva, még csak regenerálni se tudta most Asi önmagát.
Elfordult Ten arcától, és ahogy mozgásba lendült felnyögött, még ha a hangjába fájdalom is vegyült. Főleg mivel ezzel egy időben megérezte a férfit, hogy milyen szűk a farkának és mennyire jó érzés, ahogy mozog… Egész teste megfeszült miközben újra felnyögött. Nem akarta ezt érezni, nem érdekelte jelenleg, mennyire élvezi Ten, miközben neki ezzel fájdalmat okozott. Nem tartotta igazságosnak, ő lehet, hogy leszállt róla, de az csak ideiglenes kínzás volt, és nem ennyire kellemetlen. Élt már át sokkal, sokkal fájdalmasabb dolgokat Asi, olyasmiket amikhez képest ez csak apró szúnyogcsípés volt, de maga a tudat dühítette inkább. A szex közbeni fájdalom borzasztóan izgató tudott lenni, és veszélyes hővel tudta tovább tüzelni a testét és tudatát, ebben viszont, hogy így hatol a fenekébe, nem volt semmi élvezetes vagy izgató, pusztán dühítő és fájdalmas. Rendben kényszerítse, hogy ne tehessen az ellen, hogy használhassa a fenekét, de akkor előtte készítse is a hátsó bejáratot fel, és ne csak így derült égből, mikor a teste képtelen gyógyítani magát…
A gond csak az volt, hogy nehezen tudott dühöngeni, hála a férfi élvezetének, ami miatt a fájdalom mellé megint kezdte érezni azt a furcsa forróságot a fenekében, és mintha elgyengülne deréktól lefele, vagy inkább… mintha elolvasztaná őt.
Megremegett, mikor lassan kihúzódott belőle a kemény hímtag, de a hirtelen erőteljes lökésre újra felkiáltott nyögve, ujjai megfeszültek az üvegen, és hirtelen repesztette be a hatalmas tükröt. A rengeteg hosszanti repedés semmiben nem torzította a visszaadott képet, bár Asi amúgy se látta, csak a homlokával támaszkodott a hűvös felületnek. Ha azt képzelte Ten, hogy majd nézni fogja közben önmagát, akkor nagyon tévedett.
A sok repedésnek hála lassan fekete csíkok kezdtek megjelenni és lefele folyni a tükör üvegén. Ahogy nekitámaszkodott az alkarjaival Asi, a repedések pont ott futottak, így a testsúlya, és a mozgás miatt fel-felvágták a bőrét. Valószínűleg a melleinél is. Az elején lévő vörös vér az a lány műve volt, hogy természetes színűvé tette a saját vérét, de most, hogy teljesen el volt nyomva az eleje, még az ilyen kis semmiségek se működtek, ugyanúgy, mint mikor kicsit felszabadult az ereje, így a vére fekete színe se változott. Ki tudja, talán a hirtelen behatolás miatt Ten farka is kapott odalent belőle.
– Ezért még megfizetsz! Nem érdekel, hogy mit akarsz majd utána velem csinálni, de ezt vissza fogod kapni!
Makacs sértettséggel nyögte a szavakat. Nagyon nem érezte úgy, hogy az ellenállásán segít az egyre gyorsuló mozgás, a kezdeti fájdalom tompulása, aminek a helyét a forróság és más pozitívabb érzések vették át lassan, amit nagy részben segített Ten egyre fokozódó élvezete.

Tenebrae
2021.12.10. 22:25

Ajkait pimasz mosolyra húzta ahogy észre vette Asiri kihívó tekintettét. Mi ha csak válaszolni akart volna, hogy „Na vajon mi lesz?” még nem állt szándékában bármit is csinálni, majd ha úgy érzi eljött az ideje akkor fog ismét akcióba lendülni. Asiri válaszára elkuncogta magát, felnézve rá ajkai elnyíltak egymástól, nyelvével végig simított fogsorán elégedetten. Magabiztosan elmosolyodott az újabb válaszon.
-Én se panaszkodhatók a te élvezetted miatt.-
Válaszolta élvezettel teli hangon a démon. Teste megrándult ahogy egyre jobban érezte ahogy végig szántót a farkával Asiri hüvelyén és a nő legmélyebb pontját ostromolta tagjával.
Fejét oldalra döntötte mikor Asiri a nyakát célozta meg. Ajkain halk sóhajok szakadtak ki amik lassan nyögéssé váltak.
Elkuncogta magát Asiri szavain és igazat kellett neki adnia. Már biztos a nő tudtára adta volna ha nem tetszik neki és pont ezért nem is válaszolt, hiszen mind ketten tisztában voltak ezzel.
Gonosz mosollyal nézte ahogy Asi az ajkába mart a lassabb tempó hatására. Tagadhatatlan, hogy élvezte mikor valaki ha kicsit is de szenved, az nem számított, hogy az élvezettől vagy a fájdalomtól Ten számára, hiszen mind kettő édes volt.
Neveléssel fogadta ahogy Asiri ledöntötte és az ágyra fektette. Kissé meglepte a tette de egyáltalán nem zavarta.
-Ha így tennénk a végén te vágynál a megkönnyebbülésre.-
Válaszolt széles mosollyal a férfi mielőtt az ajkaik össze forrtak volna a csókban. Kezeivel a nő hátára simító. Ajkai halk nyögések és sóhajok jöttek ki, ám mikor a nő mellbimbóját támadta le a teste megfeszült ahogy hangosan felnyögött. Kezei lejjebb csúszottak ahogy rá akart csapni a nő fenekére és mozgásba kezdjen de amint ezt elérte volna Asiri eltűnt az öléből. Meglepve pillantót le majd fel kelve az ágyon térdelve nézett körbe, amint megpillantotta Asirit az ajtóban a démon sárga íriszei vészjóslóan meredtek rá. Nem olyan volt most mint egy vad hanem egy szörnyeteg aki akár ölni is képes lenne ebben a pillanatban, a sötétség ami körbe ölelte vibrált és hullámzott körülötte, a férfi hangulatát tükrözte ez az ellenséges aura majd hirtelen az egyik pillanatról a másikra mint ha meg állt volna körülötte az idő. Eltűnt a fenyegető aura majd elmosolyodva mászott le az ágyról a férfi. Asiri meglepte ezzel a tettével és tagadhatatlan, hogy kicsit frusztrálta ez a tény de hazudna ha azt mondaná, hogy nem tetszett neki. A spontaneitása és az ahogy előtte ingerelte a kedvére való volt viszont az miatt ahogy csinálta benne volt az, hogy meg kell büntetnie a hölgyet. Már csak azért is mert most kínozta ezzel a tettével.
-Persze, mehetünk Asiri.-
Mondta elé lépve. Elindult a fürdő felé miközben azon gondolkodott, hogyan adhatná visza ezt a rossz kis sárkány démonnak. A fürdőhöz érve előre engedte Asirit. Egy előszobában voltak, volt itt több tükör, mosdó kagyló és egyéb dolgok is amik fürdés előtt hasznosak lehettek.
-Nos? Ez hogy tetszik?-
Kérdezte ahogy beljebb mentek. Hirtelen Ten meg ragadta Asirit a vállánál fogva és neki nyomta az egyik ember nagyságú tükörnek miközben a derekánál megragadta a másik kezénél, hogy puccsistára kényszerítse. Azt akarta, hogy a nő érezze a testén a hideg üveget. Ten szemei aranysárga színben ragyogtak ahogy elnyomta Asiri erejét és varázslatát, nehogy véletlenül elszökjön. Kezeit továbbra is körbe ölelte a fekete lepel amiből kisebb darabok szakadtak le és emelkedtek a levegőbe mint ha csak hamu lenne. Ember feletti erejét is ki használta ez alkalommal.
-Bocsáss meg de eddig bírtam.-
Szavainak mint egy ellentmondott ami az arcára volt írva. Tekintette éhesen meredt Asirira miközben ajkain pimasz mosoly jelent meg. Kezével végig simítót a fenekén ahogy elengedte a vállát neki majd lejjebb hajolva megfogta a térdhajlatánál. A lábát fel emelve terpeszre kényszerítette, merev farkával végig simítót a nő vagináján.
-Túlságosan feltüzeltél mielőtt otthagytál.-
Csípője eltávolodott tőle és ezzel együtt a férfiassága is.
-Szóval most gonosz leszek.-
Szavait követően Asiri az ánusz rózsájánál érezhette Ten farkát. A következő pillanatba pedig tövig a nőbe merült. Elégedetten felmordult Ten az érzésre és a tudatra ám a terve nem merült ki annyiban, hogy megdugja megint Asiri fenekét. Alkalmazta ismét a tudatuk össze kapcsolását így a nő pontosan érezte, hogy milyen Ten számára ahogy mélyen benne van. Csípőjét lassan, körkörösen kezdte el mozdítani ahogy teljesen benne volt a nőben, azt akarta, hogy érezze minden egyes rezdülését a tagjának és azt, hogy Asiri lássa a saját arcát ahogy ismét megerőszakolja a fenekét neki. Kínzó lassúsággal kezdte el mozgatni a csípőjét és ezzel együtt a farkát is elkezdte kihúzni Asiri fenekéből, hogy aztán egy erőteljes mozdulattal tövig belé hatoljon ismét. Ezt ismételgette és minden egyes lökés után egyre gyorsabban kezdett el mozdulni a férfi.